Цукрозамінники у харчових продуктах

Страницы

  • Главная страница
  • Лабораторні роботи ІКТ
  • Творчі завдання

Творчі завдання

КОЛЕКТИВНА ОБГОВОРЕННЯ У HANGOUTS

ЗАВДАННЯ: ПРОВЕДІТЬ ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ НМК ТА ЕНМК З БУДЬ-ЯКОЇ ДИСЦИПЛІНИ, ВИДІЛІТЬ ОКРЕМО ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ КОЖНОГО З НИХ У ПРОЦЕСІ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ВНЗ.

СТВОРЕННІ ФОРМИ:

Анкетування на тему: "Цукрозамінники у харчових продуктах"


Сервіс Веб 2.0. Glogster - Інтерактивний плакат

Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеПоделиться в XОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Главная страница
Подписаться на: Сообщения (Atom)

Обо мне

Віталіна Недосейкіна
Просмотреть профиль

Архив блога

  • ▼  2019 (1)
    • ▼  ноября (1)
      • Цукрозамінники (підсолоджувачі) — це група адити...
Тема "Венецианское окно". Технологии Blogger.